DIGITAL SCHOOL

Програмирање за возраст од
8-18 години

УЧЕТЕ ПРОГРАМИРАЊЕ

Подгответе се
за иднината!

Квалитет и посветеност

Дигитал Скул е целосно посветено на едукација на децата и младите во различни области на програмирање.

Нашата визија

Визијата на училиштето е на сите да им обезбеди пристап до квалитетно учење и познавање на современи технологии.

Меѓународен бренд

Дигитал Скул е меѓународна институција за програмирање, кој сервисира курсеви за програмирање во неколку земји и тоа: Европа, Америка, Азија и Африка.

img img img
За нас

Сертифицирани модули за деца и млади

Дигитал Скул нуди курсеви од различни области на програмирање во Скопје, Тетово, Гостивар и Дебар.

 • Основно програмирање
 • Напредно програмирање
 • Професионално програмирање

10+

Години наставно искуство

500+

Создадени проекти

30+

Квалификувани инструктори

700+

Запишани студенти

8-18 години

Понудени курсеви

Основно програмирање

2750ден

месечно
Учење на логика и основни концепти за програмирање.
 • Возраст: 8-11 години
 • CODE, Scratch, MIT App Inventor
 • Времетраење: 1 академска година
 • 4 академски часа неделно
 • Диплома за завршен курс

Напредно програмирање

2750ден

месечно
Вовед во развој на веб и мобилни апликации.
 • Возраст: 12-14 години
 • Вовед во HTML & CSS, Python, WordPress
 • Времетраење: 1 академска година
 • 4 академски часа неделно
 • Диплома за завршен курс

Професионално програмирање

3000ден

месечно
Професионален развој на веб и мобилни апликации.
 • Возраст: 15-18 години
 • Front-end & back-end development
 • Времетраење: 1 академска година
 • 4 академски часа неделно
 • Диплома за завршен курс

— Запишете се

Подгответе се за вашата иднина со учење за модерни технологии.

Регистрирајте се

— Инструктор

Дали сте амбициозен учител? Станете дел од тимот на Дигитал Скул!

Аплицирај сега

– Училишен билтен

Пријавете се на нашиот билтен за да ги добивате најновите вести, понуди и ажурирања доставени до вашиот мејл.

Дигитал Скул е првото училиште отворено во Република Северна Македонија, кое нуди курсеви за информатичка технологија за деца на возраст од 8 до 18 години.

Контакт