15 Qershor, 2024

Shkolla Digjitale ka shkëlqyer në garat prestigjioze të teknologjisë në të gjithë rajonin

Shkolla Digjitale ka shkëlqyer në garat prestigjioze të teknologjisë në të gjithë rajonin

Shkolla Digjitale Tetovë është krenare të shpallë arritjet e jashtëzakonshme të nxënësve të saj në disa gara prestigjioze të teknologjisë të mbajtura së fundmi. Këto arritje janë një dëshmi e përkushtimit të shkollës për të ushqyer talentet e rinj dhe për të nxitur një kulturë të inovacionit dhe përsosmërisë teknike.

Fitore në JunctionX Hackathon në Tiranë

Një nga arritjet e spikatura ishte në JunctionX Hackathon, e mbajtur në Tiranë. Një ekip i përbërë nga Agon Adili, Bulza Abdili, Amar Alija, Pranvera Halili dhe Muhamed Alili siguruan vendin e parë në sfidën e ProCredit Bank. Projekti i tyre u fokusua në zhvillimin e një zgjidhje softuerike për të ndihmuar përdoruesit të menaxhojnë të ardhurat e tyre mujore në mënyrë efikase. Aplikacioni ofron raporte të detajuara dhe vizuale mbi kursimet dhe shpenzimet, duke e bërë menaxhimin financiar më të lehtë për përdoruesit. Gjyqtarët ishin veçanërisht të impresionuar me kreativitetin e ekipit, aftësitë për zgjidhjen e problemeve dhe aplikimin praktik të softuerit të tyre.

Sukses i jashtëzakonshëm në ICT Awards në Tiranë

Shkolla Digjitale Tetovë vazhdoi serinë e suksesit në çmimet e vlerësuara ICT Awards në Tiranë. Elsa Halili, nxënëse e përkushtuar dhe e talentuar nga Shkolla Digjitale Tetovë, fitoi pozitën Top 3 në kategorinë “Yjet në Ngritje”. Kjo kategori njeh të rinjtë që shfaqin talent të jashtëzakonshëm në fushën e teknologjisë. Qasja inovative dhe aftësitë teknike të Elsa-s lanë përshtypje te gjyqtarët, duke e theksuar atë si një nga lideret e ardhshme në industrinë e teknologjisë.

Performanca të jashtëzakonshme në SeeUHack Hackathon në Tetovë

Më afër shtëpisë, studentët e Shkollës Digjitale në Tetovë demonstruan gjithashtu aftësitë e tyre në Hackathon-in SeeUHack. Katër ekipe morën pjesë, secila duke shfaqur idetë e tyre novatore dhe aftësitë teknike. Projektet e paraqitura nga këto ekipe mbulonin një gamë të gjerë zgjidhjesh teknologjike, nga aplikacionet në ueb deri te sistemet e avancuara softuerike. Performancat e tyre të jashtëzakonshme e përforcuan më tej reputacionin e Shkollës Digjitale Tetovë si qendër për novatorët e rinj të teknologjisë.

Rreth Shkollës Digjitale

Shkolla Digjitale është një institucion arsimor lider i dedikuar për të ofruar arsimim të nivelit më të lartë për IT dhe programim për nxënësit e moshave 8-18 vjeç. Misioni ynë është të pajisim studentët me aftësitë dhe njohuritë thelbësore që kërkohen për të shkëlqyer në epokën digjitale.

Oferta speciale për kurse

Në dritën e këtyre sukseseve të fundit, Digital School është e ngazëllyer të ofrojë oferta speciale në kurset tona për programuesit aspirues dhe profesionistët e IT. Pavarësisht nëse jeni një fillestar që kërkon të filloni udhëtimin tuaj në botën e teknologjisë ose një nxënës me përvojë që synon të përmirësojë aftësitë tuaja, ne kemi një kurs të krijuar për ju. Programet tona mbulojnë një gamë të gjerë temash, duke përfshirë Web Development, Game Development, dhe më shumë.

Bashkohuni sot në Digital School dhe bëhuni pjesë e një komuniteti të përkushtuar për të formuar të ardhmen e teknologjisë. Për më shumë informacion në lidhje me kurset tona dhe detajet e regjistrimit, ju lutemi vizitoni faqen tonë të internetit në www.digitalschool.edu.mk ose na kontaktoni në +389 76 201 334.

Shkolla Digjitale Tetovë
Straso Pinjur nr. 64, Tetovë

info@digitalschool.com.mk
https://digitalschool.edu.mk

Tel: +389 76 201 334