Kurset

Viti akademik 2022/23

Scratch

Regjistrimet e hapura!

2750den

/ në muaj

CODE

Regjistrimet e hapura!

2750den

/ në muaj

App Inventor

Regjistrimet e hapura!

2750den

/ në muaj

CSD 2 & 3

Regjistrimet e hapura!

2750den

/ në muaj

WP Basic

Regjistrimet e hapura!

2750den

/ në muaj

Python Kids

Regjistrimet e hapura!

2750den

/ në muaj

Front-end

Regjistrimet e hapura!

3000den

/ në muaj

Back-end

Regjistrimet e hapura!

3000den

/ në muaj

JAVA

Regjistrimet e hapura!

3000den

/ në muaj

React.JS

Regjistrimet e hapura!

3000den

/ në muaj

– Buletini informativ

Regjistrohu në buletinin tonë informativ për t’u njoftuar me lajmet, ofertat dhe përditësimet më të fundit në e-mailin tuaj.