Kurs intensiv 2 javor

Shkolla Verore ☀️

SHKOLLA DIGJITALE

Programim për
moshat 8-18 vjeç

SHKOLLA DIGJITALE

Ekspertët e ardhshëm të teknologjisë

SHKOLLA DIGJITALE

Mësim & argëtim

SHKOLLA DIGJITALE

Në 5 qytete në Maqedoni

Cilësi & përkushtim

Shkolla Digjitale është plotësisht e përkushtuar në edukimin e fëmijëve dhe të rinjëve në fushat e ndryshme të programimit.

Vizioni jonë

Vizioni i shkollës është t'i sigurojë secilit qasje në mësimin cilësor të njohurive të teknologjive bashkëkohore.

Brend ndërkombëtar

Shkolla Digjitale është kursi më i madh i programimit, tanimë duke operuar në shtetet e Amerikës, Evropës, Azisë dhe Afrikës.

img img img
Rreth nesh

Module të certifikuara për fëmijë dhe të rinj

Shkolla Digjitale ofron kurse të fushave të ndryshme të programimit në Shkup, Tetovë, Gostivar dhe Dibër.

 • Programim bazik
 • Programim i avancuar
 • Programim profesional

10+

Vjet përvojë të mësimdhënies

500+

Projekte të krijuara

30+

Instruktorë të kualifikuar

700+

Nxënës të regjistruar në kurse

Moshat 8-18 vjeç

Kurset e ofruara

Programim bazik

2750den

muaj
Mësimi i logjikës dhe koncepteve bazë të programimit.
 • Mosha: 8-11 vjeç
 • CODE, Scratch, MIT App Inventor
 • Kohëzgjatja: 1 vit akademik
 • 4 orë akademike në javë
 • Diplomë për kursin e përfunduar

Programim i avancuar

2750den

muaj
Hyrje në zhvillim të aplikacioneve në web dhe mobile.
 • Mosha: 12-14 vjeç
 • Hyrje në HTML & CSS, Python, WordPress
 • Kohëzgjatja: 1 vit akademik
 • 4 orë akademike në javë
 • Diplomë për kursin e përfunduar

Programim profesional

3000den

muaj
Zhvillimi profesional i aplikacioneve në web dhe mobile.
 • Mosha: 15-18 vjeç
 • Front-end & back-end development
 • Kohëzgjatja: 1 vit akademik
 • 4 orë akademike në javë
 • Diplomë për kursin e përfunduar

— Regjistrohu në kurs

Përgatitu për ardhmërinë tënde duke mësuar rreth teknologjive bashkëkohore.

Regjistrohu tani

— Apliko për instruktor

A jeni një mësues ambicioz? Bashkangjitu dhe bëhu pjesë e ekipit të Shkollës Digjitale!

Apliko tani

– Buletini informativ

Regjistrohu në buletinin tonë informativ për t’u njoftuar me lajmet, ofertat dhe përditësimet më të fundit në e-mailin tuaj.