Regjistrohu në Digital School

Regjistrohu në Digital School duke plotësuar formën për regjistrim me informacionet tuaja. Keni dëshirë t’i shikoni kurset e ofruara? Klikoni këtu.

Duke plotësuar dhe dërguar të dhënat tuaja, ju pranoni politikën e privatësisë të Shkollës Digjitale. Ne do t’i shqyrtojmë detajet tuaja dhe do të ju kontaktojmë.