WordPress Basic

Mosha: 12-14 vjeç

Përshkrim

Kursi WordPress Basic është i destinuar për nxënës që kanë përfunduar nivelin bazik të programimit, dhe dëshirojnë të vazhdojnë të mësojnë konceptet themelore të krijimit dhe menaxhimit të webfaqeve përmes platformës së njohur WordPress. Nga ky program, fëmijët fillojnë të mësojnë konceptet themelore të krijimit të aplikacioneve në web dhe mobile.

Gjatë këtij kursi, ata do të përmirësojnë aftësitë e tyre programuese përmes kësaj platforme.

Në fund të vitit të parë...

Nxënësit do të jenë në gjendje të krijojnë webfaqe duke përdorur platformën WordPress.

Çmimi mujor:

2750den

Na telefono:

Plotëso formularin

Duke plotësuar dhe dërguar të dhënat tuaja, ju pranoni politikën e privatësisë të Shkollës Digjitale. Ne do t’i shqyrtojmë detajet tuaja dhe do të ju kontaktojmë.