14 Maj, 2024

Summer Code Fest 2024: Një sukses i jashtëzakonshëm në Shkollën Digjitale

Këtë maj, Digital School me krenari organizoi garën e shumëpritur “Summer Code Fest”, një hakaton 48-orësh që mblodhi së bashku mbi 100 studentë të talentuar nga e gjithë Maqedonia. I mbajtur në zyrat iCan në Gostivar, ky event ishte një shfaqje spektakolare e kreativitetit, punës në grup dhe aftësive teknologjike. Një mbledhje e mendjeve të […]