Курсеви

Учебна година 2022/23

Scratch

2750ден

/ месечно

CODE

2750ден

/ месечно

App Inventor

2750ден

/ месечно

CSD 2 & 3

2750ден

/ месечно

WP Basic

2750ден

/ месечно

Python Kids

2750ден

/ месечно

Front-end

3000ден

/ месечно

Back-end

3000ден

/ месечно

JAVA

3000ден

/ месечно

React.JS

3000ден

/ месечно

– Училишен билтен

Пријавете се на нашиот билтен за да ги добивате најновите вести, понуди и ажурирања доставени до вашиот мејл.

Дигитал Скул е првото училиште отворено во Република Северна Македонија, кое нуди курсеви за информатичка технологија за деца на возраст од 8 до 18 години.

Контакт