– Училишен билтен

Пријавете се на нашиот билтен за да ги добивате најновите вести, понуди и ажурирања доставени до вашиот мејл.

Дигитал Скул е првото училиште отворено во Република Северна Македонија, кое нуди курсеви за информатичка технологија за деца на возраст од 8 до 18 години.

Контакт