Python for Kids

Возраст: 12-14 години

Опис

Курсот Python for Kids е наменет за студенти кои го завршиле основното ниво на програмирање и сакаат да продолжат да ги учат основните концепти на програмскиот јазик Python.

Од оваа програма децата почнуваат да ги учат основните концепти на програмирање со Python, да се умешат во програмската логика и во решавањето на различни проблеми.

На крајот на првата година...

Студентите ќе можат да кодираат различни работи користејќи го програмскиот јазик Python и ефикасно да решаваат проблеми.

Месечна цена:

2750ден

Јавете ни се:

Пополнете го формуларот

Со пополнување и поднесување на вашите податоци, ја прифаќате политиката за приватност на Digital School. Ние ќе ги разгледаме вашите податоци и ќе ви одговориме.

Дигитал Скул е првото училиште отворено во Република Северна Македонија, кое нуди курсеви за информатичка технологија за деца на возраст од 8 до 18 години.

Контакт