JAVA Programming

Возраст: 15-18 години

Опис

Курсот за JAVA програмирање е посветен на млади луѓе на возраст од 15-18 години, а се предлага на студенти кои ги завршиле двата претходни курса: „Front-end Development“ и „Back-end Development“.

Наставната програма за ова ниво е дизајнирана да ги научи основните програмски концепти користејќи го програмскиот јазик Јава. Овој програмски јазик се користи повеќе од 25 години и се рангира меѓу 3-те најкористени програмски јазици во светот.

На крајот на првата година...

Студентите ќе можат да ги практикуваат основните знаења стекнати при кодирање со програмскиот јазик Јава.

Месечна цена:

3000ден

Јавете ни се:

Пополнете го формуларот

Со пополнување и поднесување на вашите податоци, ја прифаќате политиката за приватност на Digital School. Ние ќе ги разгледаме вашите податоци и ќе ви одговориме.

Дигитал Скул е првото училиште отворено во Република Северна Македонија, кое нуди курсеви за информатичка технологија за деца на возраст од 8 до 18 години.

Контакт