Front-end Development

Возраст: 15-18 години

Опис

Ова ниво на знаење е посветено на млади луѓе на возраст од 15-18 години. Наставната програма за ова ниво е понапредна од претходните, кои се посветени на помлада возраст.

Преку оваа програма, студентите се способни да научат програмска логика, концепти за програмирање и да напредуваат професионално со учење на програмски јазици како што се HTML, CSS и JavaScript.

Во текот на оваа програма, студентите ќе можат да решаваат сложени проблеми преку текстуално кодирање со JavaScript.

На крајот на првата година...

Студентите ќе можат да ја изразат својата креативност и професионално да развиваат веб и мобилни апликации. Врз основа на успехот, тие веројатно ќе учествуваат и во реални проекти.

Месечна цена:

3000ден

Јавете ни се:

Пополнете го формуларот

Со пополнување и поднесување на вашите податоци, ја прифаќате политиката за приватност на Digital School. Ние ќе ги разгледаме вашите податоци и ќе ви одговориме.

Дигитал Скул е првото училиште отворено во Република Северна Македонија, кое нуди курсеви за информатичка технологија за деца на возраст од 8 до 18 години.

Контакт