Computer Science 2 & 3

Возраст: 12-14 години

Опис

Курсот Computer Science Discovery 2 е наменет за студенти кои го завршиле основното ниво на програмирање. Од оваа програма децата почнуваат да ги учат основните концепти за креирање веб и мобилни апликации.

Студентите ќе вежбаат HTML и CSS. Во текот на оваа година, тие ќе ги подобрат своите програмски вештини преку овие платформи кои се широко користени денес, од многу различни развојни компании.

По завршувањето на курсот Computer Science Discovery 2, се предлага студентот да продолжи на следното ниво, курсот Computer Science Discovery 3.

На крајот на првата година...

Студентите ќе можат да креираат сопствени веб и мобилни апликации.

Месечна цена:

2750ден

Јавете ни се:

Пополнете го формуларот

Со пополнување и поднесување на вашите податоци, ја прифаќате политиката за приватност на Digital School. Ние ќе ги разгледаме вашите податоци и ќе ви одговориме.

Дигитал Скул е првото училиште отворено во Република Северна Македонија, кое нуди курсеви за информатичка технологија за деца на возраст од 8 до 18 години.

Контакт