Back-end Development

Возраст: 15-18 години

Опис

Ова ниво на знаење е посветено на млади луѓе на возраст од 15-18 години кои го завршиле претходниот курс, курсот Front-end Development. Наставната програма за ова ниво е составена така што заедно со знаењата од курсот Front-end Development and Back-end Development, студентите се целосно обучени во оваа насока и се здобиваат со титулата „Full-Stack Developer“.

Преку оваа програма, студентите ќе напредуваат професионално со тоа што ќе станат умешни во PHP, MySQL и WordPress платформи.

Во текот на оваа програма, студентите ќе можат да решаваат уште посложени проблеми со апликациите со програмскиот јазик PHP.

На крајот на првата година...

Студентите ќе бидат комплетни во однос на Front-end, исто така и во однос на Back-end, и сега може да се нарекуваат „Full-Stack Developers“. Тие можат да креираат веб-апликации од почеток до крај, користејќи различни платформи. Оваа позиција е една од најбараните позиции од различни компании и е многу успешна кариера.

Месечна цена:

3000ден

Јавете ни се:

Пополнете го формуларот

Со пополнување и поднесување на вашите податоци, ја прифаќате политиката за приватност на Digital School. Ние ќе ги разгледаме вашите податоци и ќе ви одговориме.

Дигитал Скул е првото училиште отворено во Република Северна Македонија, кое нуди курсеви за информатичка технологија за деца на возраст од 8 до 18 години.

Контакт