Контактирајте не

Ве молиме пополнете го формуларот за да ја испратите вашата порака.

Со пополнување и поднесување на вашите податоци, ја прифаќате политиката за приватност на Digital School. Ние ќе ги разгледаме вашите податоци и ќе ви одговориме.

– Училишен билтен

Пријавете се на нашиот билтен за да ги добивате најновите вести, понуди и ажурирања доставени до вашиот мејл.

Дигитал Скул е првото училиште отворено во Република Северна Македонија, кое нуди курсеви за информатичка технологија за деца на возраст од 8 до 18 години.

Контакт