15 Qershor, 2024

Shkolla Digjitale ka shkëlqyer në garat prestigjioze të teknologjisë në të gjithë rajonin

Shkolla Digjitale ka shkëlqyer në garat prestigjioze të teknologjisë në të gjithë rajonin Shkolla Digjitale Tetovë është krenare të shpallë arritjet e jashtëzakonshme të nxënësve të saj në disa gara prestigjioze të teknologjisë të mbajtura së fundmi. Këto arritje janë një dëshmi e përkushtimit të shkollës për të ushqyer talentet e rinj dhe për të […]

14 Maj, 2024

Summer Code Fest 2024: Një sukses i jashtëzakonshëm në Shkollën Digjitale

Këtë maj, Digital School me krenari organizoi garën e shumëpritur “Summer Code Fest”, një hakaton 48-orësh që mblodhi së bashku mbi 100 studentë të talentuar nga e gjithë Maqedonia. I mbajtur në zyrat iCan në Gostivar, ky event ishte një shfaqje spektakolare e kreativitetit, punës në grup dhe aftësive teknologjike. Një mbledhje e mendjeve të […]

27 Tetor, 2023

IA në arsim: Cili është potenciali i ChatGPT?

Intelligjenca Artificiale (IA) është një nga temat më intriguese dhe të ndikshme në botën e teknologjisë së informacionit. Në kohën kur bota digjitale po shtrihet me shpejtësi, koncepti i IA është në qendër të zhvillimit dhe transformimit të shumë fushave, përfshirë edukimin, teknologjinë, biznesin, dhe më shumë. Në këtë blog, do të thellohemi në botën […]

22 Shtator, 2022

Отворен ден „Кодирај ја иднината“

Дигитал Скул, заедно со одделот за образование при Општина Чаир, организираа отворен ден насловен „Кодирај ја иднината“. Учесници беа над 200 ученици од основните училишта од Општина Чаир, каде целта на настанот беше тие да се информираат и да ги научат основните концепти за програмирање и различни технологии. Овој проект има за цел да ги […]