Аплицирајте се за инструктор

Ве молиме пополнете го формуларот за да ги испратите вашите податоци до нашата администрација.

Со пополнување и поднесување на вашите податоци, ја прифаќате политиката за приватност на Дигитал Скул. Ќе ги разгледаме вашите податоци и ќе ви одговориме.

Дигитал Скул е првото училиште отворено во Република Северна Македонија, кое нуди курсеви за информатичка технологија за деца на возраст од 8 до 18 години.

Навигација

Контакт