Webinar:

Talking to Kids and Teens about Security & Privacy

Plotësoni formularin

Ju lutemi plotësoni formën për të marrë pjesë në webinarin.

Duke plotësuar dhe dërguar të dhënat tuaja, ju pranoni politikën e privatësisë të Shkollës Digjitale. Ne do t’i shqyrtojmë detajet tuaja dhe do të ju kontaktojmë.