WordPress Basic

Возраст: 12-14 години

Опис

Курсот WordPress Basic е наменет за студенти кои го завршиле основното ниво на програмирање, и сакаат да продолжат да ги учат основните концепти за креирање и управување со веб-страници преку популарната платформа WordPress. Од оваа програма децата почнуваат да ги учат основните концепти за креирање веб и мобилни апликации.

За време на овој курс, тие ќе ги подобрат своите програмски вештини преку оваа платформа.

На крајот на првата година...

Студентите ќе можат да креираат веб-страници користејќи ја платформата WordPress.

Месечна цена:

2750ден

Јавете ни се:

Пополнете го формуларот

Со пополнување и поднесување на вашите податоци, ја прифаќате политиката за приватност на Digital School. Ние ќе ги разгледаме вашите податоци и ќе ви одговориме.

Дигитал Скул е првото училиште отворено во Република Северна Македонија, кое нуди курсеви за информатичка технологија за деца на возраст од 8 до 18 години.

Контакт